Tips
Hier kun je een hoop handige tips vinden die jou helpen bij het maken van recepten!
Soms nét het puntje op de i
Succes!
Handig om te weten!
Au Bain-Marie. Het is een bepaalde kooktechniek. Je gebruikt deze manier bijvoorbeeld bij het smelten van chocolade of boter zonder het te laten verbranden. Als je iets 'Au Bain-Marie' moet...
Heb jij last van klontjes in je gebak of is jou gebak nooit luchtig genoeg? Ik heb er een antwoord op! Probeer het eens!
Deeg en beslag worden luchtiger als je de bloem zeeft. Ook voorkom je...
Hier een paar tips zodat jou cupcakes zeker lukken!
- zorg ervoor dat je de boter altijd goed luchtig mixt, de suiker kan zich dan beter door de boter verdelen. Dit is één van de meest belangrijke...
Weetjes tot je erbij neervalt!
Wist je dat...... chocolade een gunstig effect lijkt te hebben op het voorkomen van hart- en vaatziekten en de antioxidanten die in chocolade zitten ook nog eens ontstekingsremmend werken?! (het gaat...
Trefwoorden
- muffins
- tips
- gezond
- amandelmoppen
- koekjes
- amsterdamse amandelmoppen
- bloemzeef
- klontjes
- luchtig
- bloem
- zeven
- bol.com
- gaar of niet?
- recept
- cupcake
- cupcakes
- banaan
- walnoot
- cupcake tools
- handig
- blokker
- au bain-marie
- verwarmen zonder te verbranden
- chocolade smelten
- boter smelten
- aardbei
- cheese
- strawberry cheesecake
- knoeien
- boter
- citroen
- rasp
- citroenrasp
- juiste
- bakhoogte
- koude
- glutenvrij
- glutenallergie
- glutenvrij bakken
- keukenschort
- kopen
- schort
- bakken cupcakes recepten diner desert
- forum
- plakkerige taart
- blijft plakken
- komt niet los uit vorm
- gescheurde taart
- chocolade
- over
- invriezen
- bewaren
- high tea
- vriendinnen
- gezellig